Glamer Gold

  Vår profil
  M&M - värmländsk dataservice och webbdesign - finns i Värmskog, mellan Karlstad och Arvika. Vi har funnits sedan 2001 och grundades av John Mendrix och utvecklades efter sitt frånträde av oss. Sedan dess har vi låtit vår marknadsutveckling styras av efterfrågan. Vi har personliga och företagsanpassade interaktiva webblösningar, kunnig teknisk support och dataservice som uppfyller just dina behov. Verksamhetens främsta drivkraft är vårt intresse för det visuella och tekniska.

  Genom åren har våra klienter varit både små och stora. Uppdragen vi utför är inom dataservice och webbdesign, samt är av både underhållande, tillfälliga, återkommande eller stadigvarande karaktärer. Allt efter våra klienters önskemål och behov.

  Vi står vi för god kompetens, flexibilitet och kostnadseffektivitet inom data och IT. Vi samarbetar med Skrivkonstens lektörstjänst, vilket gör oss till ett oberoende och marknadsflexibelt kunskapsteam.
  Vi har personal - både in- och utrikes -inom räckhåll för det mesta, såsom textredigering, webbutveckling, användarsupport, databaser och nätverk.

  Teamet
  Vi har expertisen och spetskompetensen. Med mellan 25 och 30 års erfarenhet av våra olika områden i branschen har vi varit med "från början" av utvecklingen. Alla är vi över 45 år och vet vad vi gör. Vår verksamhet är Yin & Yang. Vi består av två delar; en konstnärlig och språklig och en annan praktisk och teknisk.

  Vänd dig med förtroende till oss!


Add Pic

             Tel/Fax

            info@mendrix.se

Bestäm dig för det datasmarta och värmländska valet, välj Mendrix & Media - datateknik och webbdesign.

© Copyright Mendrix & Media-Skrivkonst All Rights Reserved.