Glamer Gold

  Webblösningar.
  Vi erbjuder mycket prisvärda och uppskattade hemsidor. Vi skapar personlig design för alla sorters behov. De lösningar vi levererar kan både vidareutvecklas och förnyas, med eller utan vår hjälp.
  Vad behöver du, utöver informativa profilsidor? Kanske en blogg (sms-system), en webbutik, ett diskussionsforum, eller något annat?

  Gör dig synlig!
  Gör dig synlig i konkurrensen med en personlig profilering. Vi gör alla hemsidor unika, så att de återspeglar din verksamhet på ett bra sätt.
  Du berättar för oss vilka dina kunder är och hur du vill att de ska uppfatta ditt företag. Vi vill veta vilken affärsidé du har och vilka dina produkters/ tjänsters viktigaste fördelar är. Kontakta oss för offert

  Alla våra hemsidor är optimerade för att hittas av de flesta sökmotorer. Självklart skapar vi skräddarsydda funktioner vid behov och erbjuder plats på webbhotell. Om du önskar lämnar vi fördelaktiga support- och serviceavtal. Då håller vi hemsidan aktuell åt dig, om du själv saknar tid, eller kunskap för det göromålet..

  Hos oss kan du i övrigt få hjälp med:
  • Webbhotell.
  • Epostadresser.
  • Domnänregistrering och ompekning.
  • Skrivuppdrag
  • Uppdateringstjänster (support-och serviceavtal).

  Vi kompletteras av Skrivkonsten; vår samarbetspartner i texthantering.

  Vi erbjuder även plats på webbhotell och domänregistrering. Tveka inte att diskutera dina önskemål för din hemsida med oss!

Serviceavtal

Känner du brist på tid eller intresse för att hålla din hemsida aktuell, så gör vi det åt dig. Vi står också till förfogande med datasupport, reparationer och datateknisk allround-service. Vi löser problemen på plats, om du vill!
Vi forsätter erbjuda våra kunder vårt populära, förmånliga årsavtal.

Kontakta oss för att få veta mer!


Kontakt
Add Pic

Övrig verksamhet:

Bestäm dig för det datasmarta och värmländska valet, välj Mendrix & Media - datateknik och webbdesign.

© Copyright Mendrix & Media-Skrivkonst All Rights Reserved.