Glamer Gold

    Internet & dataservice
    Genom att anlita M&M för att ta hand om IT-frågorna kan du fokusera på din kärnverksamhet och göra det ni kan bäst. Vi sköter om era datorer, nätverk, program, system och webb. M&M kommer gärna till dig när du får problem men framför allt anlitar våra kunder oss för att arbeta förebyggande så att fel inte uppstår.

    Problemlösning
    Fel är ofta billiga att förebygga men dyra att åtgärda. De flesta personer och företag klarar sig idag inte speciellt länge utan en fungerande IT-miljö. Det kan bli problem med både mjuk- och hårdvara, och då ställer vi upp! Vi har även professionell telefonsupport, för dig som önskar. Oberoende av konfigurationen, så behöver en PC underhållas med jämna mellanrum. Det här innebär att både hårdvaran och mjukvaran skall synas över minst en gång om året, eller så ofta det behövs.

    Underhållsfria PC finns inte än och användare som inte tar hänsyn till detta hamnar i situationer när De inte längre vet varför deras datorer inte svarar som de skall. Skriv eller ring för information.

Serviceavtal

Känner du brist på tid eller intresse för att hålla din hemsida aktuell, så gör vi det åt dig. Vi står också till förfogande med datasupport, reparationer och datateknisk allround-service. Vi löser problemen på plats, om du vill!

Kontakta oss för att få veta mer!


Add Pic

Vi hjälper till med:

Kontakt

Bestäm dig för det datasmarta och värmländska valet, välj Mendrix & Media - datateknik och webbdesign.

© Copyright Mendrix & Media-Skrivkonst All Rights Reserved.